Tel.: 053 22 01 16

Contacteer ons!

Kom inspiratie opdoen in de ballonnenwinkel

Ballonnen zijn, net als taart en slingers, niet weg te denken bij een verjaardag.  Wil u de feesttafel/ zaal van de jarige aankleden, de gasten laten zien waar het feest is of een origineel verjaardagcadeau aan de jarige geven, dan bent u aan het juiste adres bij Sweet Balloons.

Ballondecoratie

Of het feestvarken nu 1 jaar of 100 jaar wordt, elke verjaardag verdient een knalfeest. Bent u op zoek naar originele ballonnenideetjes voor het verjaardagsfeest van de kleine spruit of voor de zoon of dochter die eindelijk de ‘sweet sixteen’ mag vieren? Of verjaart u binnenkort zelf? Door middel van ballonnen kunnen feestlocaties bijzonder leuk aangekleed worden. Als u met een themafeest zit, zorg ik ervoor dat de ballondecoratie op één lijn zit. Het kan ook perfect dienen om een cadeautje aan te hangen en mee te geven aan uw gasten.

Cadeau

Iemand feliciteren met een ballon is een leuke en bijzondere wijze van het ontvangen van een felicitatie. Sweet Balloons heeft een ruim assortiment aan verjaardagsballonnen variërend van vorm, ontwerp, kleur en opdruk. Bekijk het ruime assortiment in het ballonnenwinkel.

Contact

Kom inspiratie opdoen in de ballonnenwinkel in Affligem of maak een afspraak om samen te brainstormen hoe we het verjaardagsfeest kunnen decoreren. Ik wacht op uw telefoontje en adviseer u graag.

Contacteer ons!053 22 01 16